lauantai 18. syyskuuta 2010

Pyörämatka Alaniaan !
Viimeisestä blogistani on jo aikaa. Lensin Roomasta kotiin Ouluun 29.6.20§0 ja otin pyörän mukaani. Itseasiassa pyörän kuljetus koneella oli helpompaa kuin olin kuvitellut. Lentoyhtiön ohjeissa pyydettiin varaamaan pyöräkuljetus etukäteen ja maksua meni 38 euroa. Pakkautin puörän lenatoaseman aulassa muoviin, se maksoi 28 euroa eikä kyllä ollut kovin erikoisesti pakattu.

Kesän olen pyöräillyt hiljakseen muiden toimieni ohessa noin 1000 km:n kuukausivauhtia ja käynyt kuntosalilla tavoitteena saada reisiin hieman lisää voimaa. Huollatin Pyöräni, tähän uudempaan on kertynyt kilometrejä noin 22.000 km ja se oli kyllä huollon tarpeessa. Ostin myös itselleni pyöränkuljetuspussin ja nut olwen tänään survonut pyörän pussiin. Aluksi epäilin, että se ei onnistu, mutta kunhan tarpeeksi purin, niin onnistuihan se. Piti renkaiden lisäksi irroittaa ohjaustanko, polkimet etulaukkuteline, tavarateline ja molemmat lokasuojat.

Huomenna meillä on lento Oulunsalosta Alaniaan kahdeksi viikoksi. saa nähdä, millaiset pyöräilyolosuhteet siellä on. Tulipahan ainakin harjoiteltua pyörän pakkausta.

Noista kuvista Ylin on viimeisen majapaikkani ikkunasta läheltä Rooman kenttää, seuraava puolukkaretkeltä Syötteen maastosta ja alin tältä päivältä, pusiin pakattu pyörä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti