maanantai 2. toukokuuta 2011

Paluu Fyengirolaan


Aamu Motrilissa valkeni poutaisena. Päivä säilyikin sellaisena lukuunottamatta muutamia sadepisaroita, jotka eivät matkantekoa haitanneet. Matka Fuengirolaan näytti vähän siiinä ja siinä. Ts välillä oli muutaman kymmenen kilometrin päässä-Nerja, jossa olin pari viikkoa aikaisemmin yöpynyt ensimmäisen kerran. Ajelin ilman suurempia paineita ja muutoinkin tyntyi hyvältä. Edellisen päivän 130 kmei juurikaan tuntunut jaloissa. Lisäksi oli myltätuuli.

Tapasin matkalla englantilaisen ukon, mainitsi olevansa Mansesterista kotoisin. Oli ollut kolme viikkoa leirissä Orgivassa. Oli pyöräillyt ympäri maailmaa, ikää 67 vuotta. Puhui kuolemasta, mutta isäntä näytti kyllä tosi hyväkuntoiselta.

Vaikka malagan läpiajo tuotti loppupäästä taas vähän ongelmia ja yllättäen sekoilin myös Toremolinoksessa, ehdin fuongirolaan ennen klo 19:00 ja menomatkalla kävin tapaamassa Pekkaa, joka majaiee Fuengirolan Malaganpuoleisessa päässä. Sovimme päivällisestä ja ajoin entiselle hotellille, johon kelpasinkin sisään.

Yöllä satoi taas ja tänään on ollut hieman epävakainen päivä. Kävimme Pekan kanssa Gibraltar:illa, nyt autolla ja tällä kertaa kävin minäkin aivan mäen päällä. Pekasta ottamani kuva todistanee asian. Puolitoista vuotta sitten, kun olin ajanut sinne pyörällä Suomesta, jaksoin nousta vain osan matkaa. Oli turhan jyrkkä mäki siinä kunnossa ja sillä lastilla. Eipä tuolla pyörällä liikkuvia näkynyt nytkään, että ehkä minun ei tarvitse hävetä, että en ylös jaksanutkaan mennä. (usko loppui).

Viime viikon liikuntasaldo energian kulutuksen osalta oli yli 22000 kcal, sunnuntaina ajoun 140 km, nousuja yli 900 m. Vaikka sellaista hyvää tunnetta mäkiä noustessa ei vielä monestikkaan syntynyt, tuntuu, että tämän kesän pyöräilykausi on kuitenkin ajoitettu iahn mukavasti. Huomisen vielä lepäilen, sitten aloitan lenkkeilyn uudestaa, jos olen hengissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti