maanantai 18. huhtikuuta 2011

Nerja


Sunnuntaina ajoin lenkin Mijasin kylään lähellä Fuengirolaa. Kylä on lähes 500 m:n korkeudessa merenpinnasta, joten kokonaisnousun alle 50 km:n lenkille kertyi n. 800 m. Alkumatkasta tuntui aika raskaalta ja mietin, noinkohan se nousisi lastin kanssa, on noita pyöräilykilometreja tälle vuodelle kovin vähän. Kyllä-se sitten muutaman sadan mwtrin nousun jälkeen alkoi helpottaa, liekkö mäki loiventunut vai olisiko lihakset tottuneet.

iltapäivällä loikoilin rannalla jonkun tunnin, tuulensuojassa juuri tarkeni. Mereltä on tuullut koko ajan aika lujasti ja merivesi on vielä viileää, joten tuulikin on viileää. Illalla tapasin pari tyntia ystäviäni, oli oikein virkistävä tapaaminen.

Jätin aamulla pyörälaukkuni hotelliin ja lähdin ajelemaan Malagan suuntaan pilvisessä ja aika viileässä säässä. Uusi pyöräilytakki oli tarpeen, se toimi hyvin ja on miellyttävän tuntuinen päällä. Kiitoksia lahjan antajalle. Tarkoitus on vähäisistä ajokilometreistä johtuen aloittaa varovaisesti, siksi ajelin hiljalleen ja matkaakin kertyi vain n. 90 km. Kaikki on hyvin, mitä nyt tähän yksinoloon taas pitää totutella. Minähän olen ollut paljon yksin Syötteellä, mutta tämä matkalla yksinolo on kuitenkin jollakin tavoin erilaista. Uskoakseni minä siihen taas totun.

Huomenna uusi päivä, kaiketi !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti