lauantai 16. huhtikuuta 2011

Pyörän purku Oulussa ja kasaus Fuengirolassa

Uusi pyörä oli hieman työläämpi purettava. Pedaaleja en saanut irti, työkalulaukusta löytyi jopa polkimille ulosvetäjä, joten otin koko polkinet irti. Minulta meni purkuun 2 tuntia ja sama aika täällä kasaamiseen. Hotellissa oli hyvä patio pyörän kasaukseen ja säilytykseen. Olen tuossa päivän mittaan ajellut ja viritellyt pyörää. minun oli irroitettava ohjaustanko, pitä en ollut aikaisemmin tehnyt ja en meinannut saada sitä kiristetyksi uudelleen. Epäilen, että vika oli vaseliinissa, jota töhriytyi kiristysosaan. Puhdistelun jälkeen se alkoikin pitää hieman paremmin. Ehdin kyllä kaatua aika näyttävästi kerran sen löysän ohjaustangon takia.

Tavarat selvisivät aika hyvin lentomatkasta. Pyörälaukuista oli poimittu pois kaksi sytytintä ja laukkujen korjauksiin varaamani liima. Otin mukaani kolme avaamatonta purkkia urheilujuomaa, ajattelin, että eivät epäile, että mitä jauhetta kuljettelen. Yksi purkeista oli sen verran rikki, että kassi oli aika hyvin jauheella käsitelty. Navigaattorin olin unohtanut kotiin, luulin, että se on etulaukussa, takavalo näytti samanlaiselta pikaisella vilkauksella. Mennään vanhoilla menetelmillä.

Sää Fuengirolassa on ihan hyvä. Lämpömittaria en ole katsonut, mutta kyllä ihmiset ttavat rannalla aurinkoa ja T-paitasillaan terkenee ajaa. Käunen huomenna hieman pidemmän lenkin ja valmistelen laukut lähtövalmiiksi. Tarkoitus on lähteä liikkeelle maanantaina heti aamusta. Hotelli on ihan hyvä, äänieristeet vain aika kehnot ja nukuin aika huonosti, kun joillakin tuntui riittävän virtaa mesuta melkein aamuun asti. Tämä äänieristys on kyllä kehno melkein säännöllisesti eteläeuroopassa. Kaippa se sitten nukuttaa, kun tarpeeksi väsyttää.

Kaikki hyvin, terveiset Suomeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti