torstai 10. marraskuuta 2011

10.11.2011 Alania, Turkki


10.11.2011 Alania, Turkki

Kuvassa Heikin baareista toisen vetäjä, Recep GECKEL. Hän esittelee ymmärtääkseni sukuyrityksensä Viking Eiendom:in asuntoprojekteja (www.vikingeiendom.com).
Aloin vielä kertomaan, miten pyöräni säilytys onnistui. Kysyin asiaa ensiksi hotellimme henkilökunnalta, mutta ei siihen selvää vastausta kuulunut tai se mikä kuului, oli, että ei oikein ole sellaista tilaa. Lähdin haeskelemaan Taimin keväällä lomareissullaan kuulemaa pyöräliikettä ja löysinkin sen. Esitin siellä asian, ja vastahakoinen vastaus oli, että heillä on hyvin heikosti varastotilaa. Pyörät pakataan talveksi kuljetuspahvilaatikkoihin ja sellaisen laatikon kokoisen tilan hän lupasi minulle järjestää. Kysyin, miten pyörälaukkuni, joista ainakin kaksi jätän tänne täyteen pakattuna, samoin telttapakkauksen. Vastaus, että jos ne mahtuvat laatikkoon. Minusta tuntui, että eivät mahdu.
Paikalla oli pitkänhuiskea miehenkomistus, joka pyysi jäämään odottamaan, kun hän saisi toimitettua asiansa. Osoittautui Uumajalaiseksi poliisimieheksi, innokas pyöräilijä, täällä kuulemma paljon. Asui yksin tyhjillään olevassa hotellissa, tunsi omistajan kuulemma niin hyvin. Sovittiin, että jos en saa perjantaihin mennessä selville pyörän sijoitusta, otetaan hänen hotellinsa omistajaan yhteyttä ja koitetaan saada sinne.
Kävelin Heikin baariin, kuvittelin että sieltä saattaisin löytää suomalaisia, joilla olisi tietoa mihin pyöräni säilöisin. Ajattelin, että tapaisin ”Heikin”. Heikki olikin ”Elvis”, Recep GecGel, joka hoiti tätä kahdesta Heikin baarista, jotka omisti hänen mukaansa hänen serkkunsa, jonka nimeksi hän sanoi Heikki. Oli kuulemma naimisissa Suomalaisen naisen kanssa. Kerroin hänelle ongelmani. Hän lupasi ensiksi tilan heidän melko surkeasta romuvarastosta. Hetken mietittyään hän kuitenkin sanoi, että hän asuu vastapäätä ja hänellä on yksi huone varastona ja pyörä laukkuineen mahtuu sinne. Heidän perheellään oli rakennusfirma, joka teetätti asuntoprojekteja. Istahdin yhden suomalaisen pariskunnan pöytään ja kuulin aika hyvän selostuksen miten systeemi toimii. Jos joku on asiasta kiinnostunut, ei kun vierailemaan nettisivuille. Heillä oli kuulemma paljon Suomalaisia asiakkaita.
Olen tässä setvinyt tavaroita kahteen pinoon, kotiin ja tänne. Homma on vielä kesken ja pitäisi oikeastaan käydä pesemässä pyörä ennen kuin vien sen varastoon. Kävin äsken jopa rannalla ottamassa aurinkoa. Olin varmaan 20 minuuttia siellä !

PS. Kiitoksia Ristolle !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti