keskiviikko 2. marraskuuta 2011

1.11.2011 Izmir, Turkki


1.11.2011 Izmir, Turkki

Kuva on hotellin edestä rannalta otettu.

Helposti Suomalaisena tulee sellainen ajatus, että Turkki olisi jotenkin vähän takapajuinen maa. Hotellini on yliopiston vieressä, kävelin eilen illalla siitä ympäri ja näin paljon siististi pukeutuneita (paljon siistimmin kuin minä yleensä) opiskelijoita. Tämän hotellin ympäristö on todella siistiä ja upeaa, mietin, mistähän kohtaa Helsinkiä vastaavaa löytäisi. Jälleen kerran tulee ainakin omalla kohdallani todistetuksi, että kaikki kuvittelu on todellakin vain kuvittelua. Turkki on suuri maa, johon mahtuu kaikenlaista. Minä katselen sitä ihmeissäni maalaispojan silmin.
Mietin eilen, että kysynkö tekstiviestillä Juhalta, kannattaisiko pitää lepopäivä kahdeksan ajopäivän jälkeen. Sitten tulin siihen tulokseen, että mitäpä minä itsestään selvyyksiä kyselen. Saa tuo oikea polvenikin, joka on vähän oireillut, levätä hiukan. Voi olla, että lopun matkaa Alaniaan menen tauoitta, mikäli ei jokin erityinen syy siihen taukoon pakota. Erityiseksi syyksi kelpaa esimerkiksi väsymys.
Lepopäivän kuviot aika normaalit. Kävin aamuvenyttelyjen jälkeen parturissa. Taisivat velottaa ulkomaalaisen taksan, kun en hoksannut etukäteen sopia hinnasta, 50 TL, vaikka kyllä havainto on ollut sellainen, että tksat suurkaupungeissa varsinkin keskustassa ovat korkeita. Koitin löytää vielä hierojaakin, hotellin respasta neuvoivat läheiseen Swiss-hotelliin. Kierreltyäni kyseistä taloa 10 min löysin viimein sisäänmenon ja kyllä sieltä olisi hierontaa saanut, siinä 235 TL/h luokkaa. Oli minulle turhan suolainen hinta, päätin selvitä ilman. Nyt kello on 120:30 ja lepopäivä lähes kärsitty.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti