maanantai 14. kesäkuuta 2010

Lisää lehmiäKirjoitampa taasen, kun tässä hotellissa on hyvä langaton. Valitsin tämän rantareitin, kun ajattelin että ei tarvitse mennä-vuoriston yli. Jonkinlainen vuoristo matkalle kuitenkin sattui, noustiin noin kilometriin ja kokonaisnousut meni yli 1200 m:n. Onneksi tuolla ylempänä on viileämpää ja jaksoin itseasiassa oikein hyvin tänään. Hiki kyllä virasi ja siinä on se ongelma, että aurinkorasvat ei pysy naamassa ja tahoo turpavärkki olla punainen illalla.

Tosi kaunis vuoristo, ylhäällä vaelteli vapaana lukuisia eläinlaumoja. Niin, oli siellä enimmäkseen lammaslaumoja, mutta oli sellaisiakin, että oli lampaita, aaseja, hevosia ja lehmiä sekaisin. Oli se aika jännää, kun tamma jooksee vapaana varsa perässään tien poikki.

T:n kommennttiin vastauksena, metka Sisiliaan alkaa klo 19:00 ja perillä seuraavana aamuna, muistaakseni 7:30 ja Sisiliasta on taas lautta mantereelle.

Huomasin, että pyörästä meni jarrupalat, jommasta kummasta päästä. Sen kuulee äänestä, pitää lopettaa jarruttamasta sillä jarrulla, menee muuten jarrulevykin. Koitan aamulla läytaa tuosta lähikylästä huoltoa, pitäisi kuulema olla.

Niin, olen nyt sellaisessa paikkaa, kuin Torre S. Maria Navarrese. Hiekarantaa olisi pitkästi, mutta en minä tänne makoilemaan ole tullut.

Laitan taas , jos osaan pari lehmän kuvaa tutkittavaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti