sunnuntai 6. kesäkuuta 2010

Monte Carlo


Yritin kyllä jäädä aikaisempaan paikkaan yöksi, mutta se ei onnistunut. Olen siis Monte Carlon huvivenesataman reunalla olevassa hotellissa, joka varmaanin täkäläisittäin on halpa, mutta minä kyllä yritän selvitä tästä osasta Ranskaa mahdollisimman pian pois. Ei silti sen vuosi, etteikö täällä olisi hyvä ajaa pyörällä. Kauniit maismat, pitkin rannikkoa on ollut aika paljon pyöräteitä, varsinkin uimarantojen kohdalla ja niitä uimarantoja on riittänyt. Samoin rannoilla väkeä, en tiedä, johtuuko sunnuntaipäivästä vai onko tämä tällaista aina.

Viime yönä oli aika tavalla kurkku kipeä ja pyöräilykin oii vähän nihkeää. Lieneekö toissaöinen ulkonamajoittuminen syynä asiaan. Jospa tuo tuosta. Odottelin aamulla Korealaisia tiepuolessa jonkin aikaa, mutta kun heitä ei alkanut kuullumaan, lähdin yksin matkaan. Liekkö pojat tulleet siihen tulokseen, että pyörä ei kestä seuraavaan kaupunkiin.

Ostin Pekan kyytissä ollessa Ranskasta postikortteja joihin liimasin valmiiksi merkit. Maa vaihtui niin tiuhaan, että en saanut niitä postiin. Ajattelin, että nythän minä ne laitan, niin saan Monte Carlon leiman. No, eihään se onnistu, ei tämä kuulema ole Ranskaa !

tällä minun vaatimattomalla blogillani on 4 lukijaa,kiitos mielenkiinnosta. Osa on laittanut kommenttejakin, kiitoksia niistäkin, vielä kun oppisi vastaamaan.

Otin muutaman kuvan, laitan tuohon reunaan sen, minkä otin hotellihuoneen ikkunasta. Matka jatkuu huomenna, jos herään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti