tiistai 17. huhtikuuta 2012

17.4.2012 Anamur


17.4.2012 Anamur

Kaunis päivä Turkissa. Olin suunnitellut reippaan 80 kilometrin matkaa Anamuriin, ajattelin että se on hieman enemmän kuin eilen, siis matkassa. Sitä kertyi tähän rantahotelliin lähes 90, tie kuitenkin muuttui ”Turkin rivieeran” jälkeen aivan toiseksi. Kun eilen nousua oli hieman yli 100 m, tänään lähes 1400 m. Se näkyi energiankulutuksessakin, oli kolminkertainen eiliseen nähden.
Tie kulki pääasiassa muutaman kilometrin päässä rannasta, nousten useaan otteeseen yli 400 m:n. Matkalla oli tosi paljon pölyisiä työtieosuuksia, tuntui että rahina kuului, kun silmämunia kuopissaan käänteli. Koitin käydä välillä syömässkin. Pienen tienvarsipaikan pappa näytti kylmästä ottamiaan kattiloita, ja minä näytin, että laita tuota. Sitten lueskellessani pöydässä sain hyvän tuoreen leivän eteeni, jossa oli välissä jotain kasviksia. Soin sen pois ja odottelin tovin aikaa sitä pataa, jonka luulin tilanneeni. Valo syttyi viimein otsaluun taka ja tajusin, että se ruoka olin se leipä. Kävin ja maksoin pois ja matkaan.

Tänään huomsin, että jos en löydä kameraan sopivaa johtoa jostakin, kuvaus loppuu, kun akku tyhjenee. Laitan kuvaksi kukkuvia tienvarsipensaita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti