tiistai 3. huhtikuuta 2012

Matkakuumetta ?


Talven hiihdot on hiihdetty. Niin kuin kuvasta näkyy, Pudasjärvellä lunta vielä on hiihtokelejä varten. Kävin viimeisen kerran ladulla 1.4. ja keli oli koko viikonlopun loistava. Sain kuitenkin hiihtotavoitteeni täyteen ja täytyy saada pyöräilyä edes hiukan alle, ennenkuin on aika jatkaa matkaa Alanyasta.

Olen talven aikana pyöräillyt muutamia kymmeniä kilometrejä viikossa. Flunssan jälkeen jäi kolme viikkoa kokonaan väliin (oli niin kylmääkin). Nyt olen parin viikon aikana lisännyt pyöräilymäärää niin, että viime viikolla ajoin noin 190 km, tällä viikolla tavoitteena 300 ja ensi viikolla olisikin keskiviikkona sitten lento. Pyrin kyllä ajamaan silloinkin kaikkina muina päivinä kuin matkapäivänä. Peruskuntoa on kyllä ladulla hoidettu ja lihaskuntoa salilla, mutta tuntuma pyöräilyyn ei tule kuin ajamalla.

Olen keräillyt tarvikkeita vähitellen. Matkasuunnitelma on reilun kolmen kuukauden mittainen, joten miettimistä on. Tiedän vanhastaan, että lopullinen helpotus tulee siinä vaiheessa, kun pääsen tien päälle. Kuva on uudella kameralla, pitää katsoa, miten sen käyttö onnistuu reissussa. Illalla olisi oppitunti pyörän vanteen oikaisusta, Intersportin Lasse on lupautunut ystävällisesti opastamaan minua asiassa. Matkapyöräni, joka jäi marraskuussa Alaniaan, on hieman "oikaisun" tarpeessa auton tönäisyn jäljiltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti